Skip to content

Rastiketut lyhyesti

Alavudella ja Töysässä toimii vuonna 1984 perustettu suunnistusseura Rastiketut. Aktiivisia suunnistajia seuralla on satakunta.

Rastiketut etsivät rasteja lakeuksien laitamilla, Etelä-Pohjanmaan kaakkoisnurkassa, jossa aakeet laakeet alkavat jo muuttua mäkisemmäksi maisemaksi. Vaihtelevat maastot ovat innoittaneet tekemään hyviä karttoja ja karttatilanne seurassa onkin erinomainen. Karttoja löytyy helpoista koulujen lähistöjä kuvaavista opetuskartoista vaativiin kilpailukarttoihin.

Karttoja käytetään vilkkaaseen harrastesuunnistustoimintaan, jota ovat kerran viikossa lähiseurojen kanssa yhteistyössä järjestettävät iltarastit, lasten, nuorten ja perheiden suunnistuskoulu sekä mm. työpaikoilla järjestettävä suunnistus- ja luonto-opastus. Harrastesuunnistuksella pyritään ennen kaikkea lisäämään paikallisen väestön kiinnostusta tärkeää suunnistustaitoa kohtaan ja aktiiviseen suunnistajien määrään.

Harrastelijoiden lisäksi karttoja kuluttavat kilpasuunnistajat. Kotimetsistä kettuja on juossut aina ulkomaille asti maajoukkue-edustustehtäviin. Suurempi osa kompassin käyttäjistä keskittyy kuitenkin E-P:n aluemestaruusmittelöihin ja muihin pienempiin koitoksiin. Unohtaa ei myöskään sovi vuosittaista kettumaista Ketunlenkkiä.

Yhteystiedot

Johtokunta

Timo Hoskari (pj)
p. 0400 970 377
timo.hoskari@kuusnetikka.fi

Pasi Nurmi (Vpj)

Tomi Savolainen (rahastonhoitaja)

Hannu Matikainen (jäsen)

Riikka Saarimäki (jäsen)

Maarit Kaitola (jäsen)

Hannu Pienimäki (jäsen)

Ismo Hoskari (jäsen)


Maksut

Maksut Rastiketut ry:n tilille:
IBAN: FI02 5007 0040 0155 49
BIC: OKOYFIHH

Seuraavia viitenumeroita saa käyttää:

Maksun aiheViitenumero
Jäsenmaksu20226
Jukolamaksu20608
Osanottomaksun
palautus
20501
Suunnistuskoulu20802
Varusteet20705
EPSU-kortti
(75€)
20307
Hanakat-iltarastien
karttamaksu (7€)
20404